Ekonomikonsult online

Vi arbetar bl a i ett webbaserat bokföringssystem som heter Fortnox. Din bokföring, fakturering och leverantörsfakturor sköts på webben vilket innebär att du som företagare alltid har tillgång till din redovisning dygnet runt var du än är i världen, så länge som du har en internetuppkoppling. Vi arbetar i samma system vilket möjliggör att du kan utföra en del av arbetet själv om så önskas, t ex fakturering.

Ett webbaserat redovisningssystem som Fortnox möjliggör även fakturaskanning där du slipper se dina leverantörsfakturor rent fysiskt. De skannas och du ser dem och attesterar dem på webben, för att sedan på ett enkelt sätt skapa betalningsfiler till din bank. Skanningen är integrerad med bokföringssystemet och fakturan blir bokförd i samband med att du attesterar den. Inget dubbelarbete med andra ord.

Det finns en rad smarta appar som du som företagare kan koppla på Fortnox, t ex fota kvitton genom telefonen eller webbshop.

Om du vill ha ett webbaserat ekonomisystem som Fortnox kan vi ta hand om helheten, allt från uppstart och/eller byte från ditt befintliga system till utbildning av personal.

Vi har arbetat med uppstartsprocess och byte av ekonomisystem, där vi tagit hand om helheten med start av översyn av bolagens behov, uppstart av nytt ekonomisystem samt integrering med kringsystem och överföring av historisk data. Även utbildning av personal i ekonomisystem och redovisning. Då vi har erfarenhet av både programsidan och bokföringssidan behöver oftast ingen datakonsult kopplas in och vi kan tillsammans utarbeta ett arbetssätt som uppfyller era krav och behov.

Läs mer på Fortnox hemsida.