Jobba hos oss

Vi söker redovisningskonsult

 

Vill du med på resan?  

Vi växer och har många intressanta uppdrag som behöver hjälp av just dig!

Vill du jobba i ett företag som är nytänkande och som bland annat  tillhandahåller ekonomitjänster som är digitala, papperslösa och kostnadseffektiva?

Vill du ha en plats där det ”händer saker” då är – Economicon rätt för dig!  Här får du jobba med varierande och intressanta uppdrag, men lika viktigt är att ha en trivsam miljö! Vi lovar att du kommer att få trevliga arbetskamrater och vistas i härliga lokaler. Ta chansen att jobba i ett modernt, dynamiskt företag som har den rätta andan och framtidstron!

Hos oss har du stora möjligheter att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt. Vi är måna om våra anställda och lägger stor vikt vid balans mellan jobb och fritid. Därför har du möjlighet att välja  hur mycket just du vill arbeta. Mellan 75-100% hade vi tänkt oss men hittar vi rätt person kan även 50% vara aktuellt om så önskas.

 

Vad skall jag kunna?

Den vi söker ska ha några års erfarenhet av löpande bokföring, månadsavstämningar samt skatt- och momsredovisning. Då lagar och regler förändras ständigt i vår bransch ser vi att du är allmänt kunnig i dagens regler inom redovisning och beskattning.

Det är meriterande om du har arbetat med lön, bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer eller arbete på annan redovisningsbyrå.  Likaså om du har arbetat i olika ekonomisystem som t ex Fortnox och Pyramid.

Körkort B samt tillgång till egen bil är ett krav

 

Vad skall jag göra?

Arbetsuppgifterna kommer bestå av löpande bokföring, månadsavstämningar, löner, rapportering till företag och myndigheter, bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer beroende på din kunskapsnivå. Du kommer att ha kontakt med våra kundföretag och olika myndigheter så du måste kunna uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. Då vi är en liten byrå kommer du att vara delaktig i Economicons utveckling och processer.

I första hand kommer du att sitta på vårt kontor på Hammarö men det förekommer även  arbete ute hos kundföretagen.

 

Vem är jag?

Du präglas av stort engagemang och ska ha känsla för kundservice, kvalité och vara lösningsorienterad. Du är van att arbeta självständigt och ta ansvar för ditt arbete.

 

Vi ser helst att du skickar ett personligt brev samt CV via mail till eleonor.rohm@economicon.se

Har du mer funderingar så kontakta gärna Eleonor Rohm, eleonor.rohm@economicon.se, 070 – 241 15 50

 

 Det vore mycket trevligt om just du ville skicka in din ansökan.