Vill du följa med på vår resa?

I takt med att våra kunder både växer och blir fler så behöver vi stärka vårt team. Vill du arbeta i ett företag som drivs av nytänkande och ständig utveckling? Vi tror nämligen att vårt driv är en av de faktorer som gör att våra tjänster efterfrågas mer och mer. Som en konsekvens av vår nyfikenhet ökar också efterfrågan på olika typer av digitala tjänster. Mindre papper och mer effektivitet. Skulle det tilltala dig? Trivs du på en arbetsplats där utveckling prioriteras och där förändringsprocessen i det närmaste betraktas som en trygghet – det är ju det bästa sättet att möta framtiden – så skulle du nog trivas hos oss. Och vi med dig! Här arbetar vi med varierande och intressanta uppdrag, samtidigt som vi är övertygade om att arbetsmiljön i sig också är oerhört viktig för trivseln. Och därmed för att kunna prestera. Man ska inte lova mer än man kan hålla, men vi vågar lova att du kommer att få härliga arbetskamrater, riktigt trivsamma lokaler och sköna kunder. När vi ändå är igång och lovar: I vår moderna och dynamiska miljö kommer du att få stora möjligheter att påverka både din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt. För att lyckas är vi också måna om att alla som jobbar hos oss har en sund balans mellan jobb och fritid.

Vad krävs?

För att du ska lyckas hos oss – för det är såklart det vi har som en absolut målsättning – följer det förstås en kravbild. Med minst en treårig ekonomisk gymnasieutbildning i grunden har du också arbetat som redovisningskonsult eller inom revision i minst två år. Dina akademiska meriter är goda och du har flera års erfarenhet av exempelvis löpande bokföring, månadsavstämningar samt skatt- och momsredovisning. Du ska kunna jobba i projektform och leverera redovisningstjänster med hög kvalitet. Du ska självständigt kunna upprätta bokslut och inkomstdeklaration för aktiebolag. Har du dessutom erfarenhet av att göra deklarationer för enskilda firmor och handelsbolag/kommanditbolag är detta ett plus. Då lagar och regler kontinuerligt förändras i vår bransch ser vi att du har goda kunskaper i dagens regelverk inom redovisning och beskattning för små och medelstora företag, samtidigt som du aktivt behöver bidra till både din och kontorets samlade omvärldsbevakning när det kommer till förändringar kring lagar, regler och praxis. Kunskap i Fortnox samt flera olika ekonomisystem är önskvärt. Körkort B samt tillgång till egen bil är ett krav.

Vad ska jag göra?

Arbetet innebär att självständigt sköta löpande bokföring, månadsavstämningar, löner, rapportering till företag och myndigheter, bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer för både dina egna och dina kollegers kunder. Som en viktig kugge på byrån kommer du att vara delaktig i utveckling, processer, kvalitet och uppföljning. I första hand kommer du att sitta på vårt kontor på Hammarö men det förekommer även arbete ute hos våra kunder. Arbete från din bostad fungerar ofta bra, det är något vi kan diskutera i ett senare skede.

Vem är jag?

Du präglas av stort engagemang, ett tydligt driv och en rejäl portion positiv energi. Din omgivning ser dig som lösningsorienterad med en utpräglad känsla för service och kvalitet. Du är van att arbeta självständigt och att ta ansvar för ditt arbete. Du trivs med ny teknik och du är en drivande kraft när det kommer till förändringar och utveckling. Vi är nyfikna på dig! Berätta vem du är och varför du känner att vi skulle trivas fint tillsammans. Förslagsvis genom att skicka ett personligt brev och ditt CV till info@economicon.se Vi ser fram emot din ansökan!