Jobba hos oss

Vi söker en erfaren redovisningskonsult

Vill du följa med på resan?  

Vi växer och har många intressanta uppdrag som behöver hjälp av just dig!

Vill du jobba i ett företag som är nytänkande och som bland annat tillhandahåller ekonomitjänster som är digitala, papperslösa och kostnadseffektiva?

Vill du ha en plats där det ”händer saker”? Då är Economicon rätt för dig!  Här får du jobba med varierande och intressanta uppdrag, men lika viktigt är att ha en trivsam miljö! Vi lovar att du kommer att få trevliga arbetskamrater och vistas i härliga lokaler. Ta chansen att jobba i ett modernt, dynamiskt företag som har den rätta andan och framtidstron!

Hos oss har du stora möjligheter att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt. Vi är måna om våra anställda och lägger stor vikt vid balans mellan jobb och fritid.

Vad ska jag kunna?

Den vi söker ska ha flera års erfarenhet av löpande bokföring, månadsavstämningar samt skatt- och momsredovisning. Du ska självständigt kunna upprätta bokslut och inkomstdeklaration för aktiebolag Har du dessutom erfarenhet av att göra deklaration för enskilda firmor och handelsbolag/kommanditbolag är detta ett plus. Erfarenhet från annan redovisningsbyrå eller revisionsbyrå är meriterande.

Då lagar och regler förändras ständigt i vår bransch ser vi att du har god kunskap i dagens regler inom redovisning och beskattning för små och medelstora företag.

Kunskap i Fortnox samt flera olika ekonomisystem är önskvärt.

Körkort B samt tillgång till egen bil är ett krav.

Vad ska jag göra?

Arbetet innebär att självständigt sköta löpande bokföring, månadsavstämningar, löner, rapportering till företag och myndigheter, bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer  för våra kundföretag.

Du kommer att ha kundansvar och ansvarar för både egna och medarbetares kunder.

Du kommer att ha en central roll på byrån och driva frågor när det gäller utveckling, processer, kvalitet, uppföljning och marknadsföring.

I första hand kommer du att sitta på vårt kontor på Hammarö men det förekommer även arbete ute hos kundföretagen.

Vem är jag?

Du präglas av stort engagemang och ska ha känsla för kundservice och kvalitet, och vara lösningsorienterad. Du är van att arbeta självständigt och tar ansvar för ditt arbete. Du ska gilla att jobba med senaste tekniken och inte vara rädd för förändringar.

Vi ser helst att du skickar ett personligt brev samt CV via mail till annika.granfelt@economicon.se

Har du mer funderingar så kontakta gärna Annika Granfelt, annika.granfelt@economicon.se, 070–849 08 84.

 Vi ser fram emot din ansökan!