Vi söker en erfaren redovisningskonsult

Vill du följa med på resan?

Vill du vara på en plats där det ständigt händer saker och det alltid är något på gång, då är Economicon rätt plats för dig. Här får du jobba med varierande, intressanta och utvecklande uppdrag, samtidigt tycker vi att det är lika viktigt att ha en trivsam arbetsmiljö. Här får du chansen att arbeta i ett modernt och dynamiskt företag med en optimistisk anda präglad av nyfikenhet och framtidstro. Vi är den personliga byrån både vad det gäller det interna och i samarbetet med våra uppdragsgivare. Vi fördjupar oss gärna i våra kunders situation. Vi är nyfikna på vad de vill med sina verksamheter och vart de är på väg. När kunderna ser oss som en partner på vägen mot sina framgångar, mer än ”bara” en leverantör, då trivs vi som allra bäst.

För att lyckas med det är vi nytänkande i vårt arbetssätt. De tjänster vi erbjuder är oftast digitala, papperslösa och kostnadseffektiva. Vi hjälper gärna de företag som vill effektivisera och digitalisera sina processer eller byta ekonomisystem.

Vi är nyfikna på dig! Vi ser framför oss att du är kommunikativ och har en prestigelöshet som grund för din goda samarbetsförmåga. Vi tror också att du är både noggrann och stresstålig. I det kommunikativa ser vi också att du behärskar svenska flytande i både tal och skrift, och dessutom har goda kunskaper i engelska. Du är en person som trivs med att ta ansvar och gärna lär dig nya saker och lika gärna delar med dig av dina kunskaper.

Sedan flera år är du en självgående redovisningskonsult. Förmodligen har du haft eget kundansvar på en redovisningsbyrå där du har hanterat både löpande bokföring och upprättat bokslut. Har du dessutom en gedigen erfarenhet av att arbeta i Fortnox och Capego i en helt digital miljö blir vi såklart extra imponerade. Du kommer att hjälpa våra kunder med allt från rådgivning och löpande redovisning till bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer. Och en hel del däremellan. Gärna proaktivt och konstruktivt. Våra kunder gillar det.

Du kommer i första hand att arbeta på vårt kontor på Hammarö, men det kommer även att förekomma arbete hos våra kunder. Så körkort och tillgång till egen bil är nödvändigt.

Mejla ett personligt brev med löneanspråk och CV till jonas.kramer@economicon.se. Har du frågor så ring Jonas på 070–553 00 25. Hoppas vi hörs!