Christian Jansson, El & Belysningsteknik

”Har nu anlitat Economicon under ca 1 års tid och jag har enbart bra ord att säga om denna redovisningsbyrå. De är tydliga, noggranna och framför allt otroligt hjälpsamma. Vill du ha hjälp med din redovisning, tveka inte att höra av dig till dem – Det är en trygg, hjälpsam och tidsbesparande investering.”  

Anna-Karin Martin, Tandläkare Martin

”Economicon hjälper mig med bokföring och löner. Allt sköts supersmidigt digitalt och genom snabb kommunikation och enkel överblick i programmet håller de mig uppdaterad i hur verksamheten går. Nu får jag i stället mer tid över till det jag gör bäst, laga tänder! ”  

Anders Höjer VD, 4Vinare AB

”Vi på 4Vinare AB har under flera år anlitat Economicon AB för att få hjälp med vår bokföring. Vi uppskattar deras flexibilitet och proffsighet. Det känns tryckt att vända sig till någon som vet vad dom pysslar med. Då kan vi fokusera på vårt.”  

Patrik Karlsson VD, Klimatteknik Solsta AB

”Economicon AB har varit min bokföringsbyrå i några år. Dom har koll på mina siffror och vad som behöver göras, är alltid på tå och ser vad som är bäst för min del, oavsett om det är affärsrådgivning eller redovisning. Alltid ett trevligt bemötande gör att det känns lätt och kul att jobba med dom. […]